top of page

ΤοΚ ΤοΚ, Εσύ είσαι ανοιχτός?



Να είσαι ανοιχτός! Το λέμε συνέχεια, τι εννοούμε όμως; Πως ένας άνθρωπος είναι ανοιχτός;

Γιατί δεν είναι όλοι ανοιχτοί;

Πως μπορώ να γίνω ανοιχτός;


Ανοιχτός φίλοι μου σημαίνει να έχεις ανοιχτά τα ενεργειακά σου κέντρα!


Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχουν ενεργειακά κέντρα. Σωστό και αυτό, τι να κάνουμε. Εδώ οι άνθρωποι δεν ξέρουν που είναι το συκώτι τους, για τα ενεργειακά κέντρα θα λέμε;


Λοιπόν, εμείς θα λέμε, όποιος δεν ξέρει μπορεί να googlάρει περί ενεργειακών κέντρων και να πάρει μια ιδέα.


Θα μείνω όμως στο στοχασμό του 2018. Πώς γίνεται ο άνθρωπος να μην ξέρει πως λειτουργεί το σώμα του, αλλά να το χρησιμοποιεί κάθε μέρα; Σας έχει απασχολήσει ποτέ;


Εμένα από παιδί. Πως είναι δυνατόν να λες πονάω εδώ να δείχνεις το σώμα σου και να μην έχεις ιδέα τι έχει εκεί από μέσα. Γιατί ρε παιδία; Δε μας μαθαίνουν το αυτονόητο. Δεν θα γίνουμε γιατροί, αλλά για βασικές γνώσεις λέω.


Πέρα λοιπόν από το σώμα, υπάρχουν και τα ενεργειακά μας κέντρα. Τα κεντρικά ενεργειακά κέντρα είναι επτά και ανάλογα τη θέση τους, έχουν όνομα, χρώμα, συγκεκριμένη λειτουργία. (Δε θα κάνω ανάλυση των κέντρων - όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να το ψάξει στο διαδίκτυο, καθώς και να διαβάσει σχετικά βιβλία).


Αυτά τα ενεργειακά κέντρα όπως και τα όργανα στο σώμα μας κάτι παθαίνουν που και που και μπορεί να χαλάσουν, να σκιστούν, να παραμορφωθούν, να κλείσουν, να μην περιστρέφονται σωστά και πολλά άλλα. Τα ενεργειακά κέντρα είναι ρυθμιστές της κυκλοφορίας της ενέργειας στο σώμα μας, σε συνεργασία με τους μεσημβρινούς και δευτερογενή κέντρα, διοχετεύουν- ρυθμίζουν- διαχειρίζονται την ενέργεια στο σώμα μας. Τώρα αν δεν πιστεύεις στην ενέργεια (το έχω ζήσει και αυτό, εν έτη 2018) άστο καλύτερα εδώ και πήγαινε να ψήσεις καμιά μπριζόλα, κάνε κάτι άλλο πιο χρήσιμο για σένα.


Τα ενεργειακά κέντρα κλείνουν από κάτι που προκαλεί δυσαρμονία στον άνθρωπο. Τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι; Αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα, που καταλήγουν σε κάποια μορφή παθολογίας.


Όταν κλείσει το ενεργειακό κέντρο, το οποίο για να γίνει, πρέπει να επιμένεις πολύ στη δυσαρμονία, χρειάζεται να ανοιχτεί, αν ενδιαφέρεσαι.

Το 90% των ανθρώπων έχουν κλειστά ενεργειακά κέντρα.


Γι’ αυτό οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν, γι’ αυτό συμβιβάζονται, γι’ αυτό δε μιλάνε, για αυτό δεν αγαπάνε, γι’ αυτό δε ζουν, διότι δε ρέει σωστά η ενέργεια μέσα τους.

Οι άνθρωποι που είναι κλειστοί, έχουν κλειστά ενεργειακά κέντρα. Αυτοί που έχουν κλειστά ενεργειακά κέντρα αυτό που κάνουν συνήθως είναι να παραπονιούνται και να προβάλλουν την εσωτερική τους πραγματικότητα έξω. Ότι σκέφτονται γι’ αυτούς θεωρούν ότι το σκέφτονται οι άλλοι.


Γι’ αυτό οι άνθρωποι δεν επικοινωνούν, δεν είναι ότι δε θέλουν, δε μπορούν να επικοινωνήσουν με κλειστά ενεργειακά κέντρα. Αφού προβάλλει ο ένας πάνω στον άλλο τον κόσμο του και έτσι δε συναντιούνται ποτέ. Μεγάλο θέμα να συναντηθείς με τον άλλο, προϋποθέτει 2 ανοιχτούς κόσμους, που κοινωνούν!


Φίλοι μου φροντίστε να σας φροντίσετε πριν αρρωστήσετε. Μάθετε περί ενεργειακών κέντρων.



Μάθετε, διαβάστε, ενημερωθείτε. Τα ενεργειακά σας κέντρα είναι δικά σας, εσείς χρειάζεται να μάθετε γι’ αυτά, όπως και για το σώμα σας.

Καλή και η πολιτική και η δουλειά και τα πανεπιστήμια, αλλά πως θα γίνει αν δεν ξέρουμε τα βασικά για μας, για το σώμα και την κίνηση της ενέργειας σ’ αυτό. Ότι είσαι και ότι κάνεις είναι ενέργεια, αλλά εσύ δεν πιστεύεις ακόμα στην ενέργεια.

Ενημερώσου, το σώμα σου σε αφορά!


-------------------------


Κάνε δωρεάν την Εγγραφή σου στο Κανάλι μας



και ενημερώσου με νέα Βίντεο


Κάνει Καλό στην Καρδιά σου


ΔεΣ ΕδΩ:







Comments


bottom of page